Opel autótípusok felvásárlása – Opel használtautó vétel

Opel autótípusok felvásárlása – Opel használtautó vétel

 

1863-ban az Opel, egy családi vállalkozásként indult el, Adam Opel alapításával Rüsselsheimben. Kezdetben, még nem autógyártással foglalkoztak. Az Opel családi vállalkozás az 1890-es években beszállt az autógyártásba.

 

 Autó vételnél, prioritási szempont nálunk az Opel autómárka is. A következő Opel típusokat, keressük, autó vételi, ill. autófelvásárlási szándékkal, kiemelt Opel típusok.:


Opel Astra összes típusa, Opel Astra F, Opel Astra G, Opel Astra H, Opel Astra J, Opel Corsa B, Opel Corsa C, Opel Corsa D, Opel Zafira, Opel Omega autókat előnyben részesítjük.


Amennyiben kiemelkedően jó állapotú magyarországi és sérülésmentes, szervizkönyves Opel személygépjárműve van, azt értékeljük. Az Ön kényelmét kiszolgálva természetesen díjtalanul házhoz megyünk és ha sikerül megegyeznünk az árban és az okmányok rendben vannak, akkor az adásvételi szerződés aláírása után készpénzben fizetünk.


Kérjük, ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, hogy felvásároljuk, Opel, lejárt műszakis sérült, vagy motorhibás autóját, akkor hívja a fent látható telefonszámot, esetlegesen töltse ki, az űrlapot.

 

Űrlap
Gyártmány, típus * pl.: Opel Astra gls
Gyártási év *
Hengerűrtartalom *
Kilométer óra állása Futott km
Üzemmód pl.: benzin, diesel, gáz, stb.
Ajtók száma *
Kivitel pl.: sedan, kombi, coupe, cabrio, stb.
Extra felszereltség pl.: automata váltó, bőr ülés, fűthető ülés, klíma, ABS, EPS, stb.
Elképzelt ár *
Név
E-mail cím
Telefonszám *
Szín *
Állapot *
Kép feltöltése Nem kötelező
0%